Το «My Way» στο Φάληρο υποστηρίζει για μια ολόκληρη εβδομάδα τις δράσεις της All For Blue

Posted by: ADMIN Comments: 0

Η μόλυνση της θάλασσας και των παραλιών, μαζί τους και ο κίνδυνος αφανισμού ψαριών και θηλαστικών από τον πλανήτη, κινητοποίησαν τα Ηνωμένα Έθνη, για να αναλάβουν πρωτοβουλία και να ανακηρύξουν την 24η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ακτών.

Φέτος ενόψει του εορτασμού, η All For Blue επιλέγει να στείλει ένα δυνατό μήνυμα ευαισθητοποίησης ενάντια στη θαλάσσια ρύπανση, συμπράττοντας με ένα γνώριμο και φιλόξενο χώρο στο Νέο Φάληρο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όπου οι ιδιοκτήτες και οι πελάτες του έχουν αποδείξει ότι είναι πολύτιμοι σύμμαχοι της θάλασσας.

«Για εμάς το μπλε της All For Blue δεν είναι απλά ένα χρώμα της μόδας. Είναι ζωή, είναι θάλασσα, είναι δραστηριότητα, είναι χόμπι, είναι αυτό μας αποσυμπιέζει από την καθημερινότητα» λέει ο Μάριος Σακελλαράκης, ιδιοκτήτης του “My Way” στο Φάληρο, ενός κομμωτηρίου που εκτός από την τέχνη, προάγει και κοινωνικές ευαισθησίες. Η ενασχόλησή του με το υγρό στοιχείο μέσα από αμέτρητες ώρες καταδύσεων και ιστιοπλοΐας ήταν απλά η αφορμή για να μεταδώσει την αγάπη του για τη θάλασσα στο κοινό του που τον ακολουθεί πιστά για τις δημιουργίες του στο κομμωτήριο που διατηρεί στην περιοχή. Και όπως μας λέει, βρίσκει μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση από τον κόσμο που υποστηρίζει με τη σειρά του το έργο της All For Blue.

Για τις επόμενες ημέρες, από τις 18 έως τις 27 Οκτωβρίου 2021, τα προϊόντα της All For Blue θα βρίσκονται στο κατάστημα «My Way». Σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο, τα ανοξείδωτα καλαμάκια, τα θερμός, τα ποτήρια πολλαπλών χρήσεων, τα καπέλα, τα πόντσο και τα μπλουζάκια με το σήμα του Οργανισμού θα βρίσκονται εκεί, προκειμένου το κοινό να τα επιλέξει και να ενισχύσει τις δράσεις της All For Blue.

Επιπλέον, στις οθόνες του καταστήματος θα προβάλλονται βίντεο για την ομάδα, το όραμα, τις αποστολές της All For Blue, προκειμένου να ενημερωθούν μικροί και μεγάλοι για το έργο μας, μέσα από τους κινδύνους που κρύβουν για το θαλάσσιο οικοσύστημα τα πλαστικά και άλλα απορρίμματα που καταλήγουν στις ακτές και τους βυθούς μας.

Τα τελευταία τρία χρόνια η All For Blue έχει προσθέσει νέους φίλους στην ομάδα της, χάρις στις ενέργειες και τη στήριξη που της παρέχει το «My Way» στο Ν.Φάληρο ενώ παράλληλα υποστηρίζεται και η αποστολή της ομάδας στην Κίναρο, για αποστολή προμηθειών και φαρμάκων στην κυρά Ρήνη, τη μοναδική κάτοικο του νησιού.

Share this post

Share this post