Τήνος: 200 κιλά σκουπίδια από τις παραλίες αλλά και κουλουράκια για ενδυνάμωση

Posted by: ADMIN Comments: 0

Η Green Team της Uni-pharma ένωσε δυνάμεις με τον οργανισμό All For Blue και έκαναν δράσεις στην Τήνο με σκοπό τους καθαρούς βυθούς και ακτές! Μία δεύτερη επιχείρηση καθαρισμού της θάλασσας και των ακτών πραγματοποίησε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Τσέτη στην Τήνο αυτή τη φορά, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου 2019 μαζί με τους δυναμικούς εθελοντές της ομάδας All For Blue.

Η εθελοντική ομάδα της εταιρίας έδρασε για ακόμη μία φορά υπό την έμπειρη καθοδήγηση της εθελοντικής Οργάνωσης All for Blue, επικεφαλής της οποίας βρίσκεται η κ. Κατερίνα Τοπούζογλου.

Μαζί ήταν η πολύ αγαπητή και δραστήρια Αντιδήμαρχος κ. Νατάσα Δεληγιάννη, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Περιάλης που φρόντισε για την άμεση απομάκρυνση των σκουπιδιών από την παραλία, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κώμης κ. Μαρία Δενεκαριά η οποία κέρασε χειροποίητα κουλουράκια τους εθελοντές στο τέλος της δράσης και πάρα πολύ αυτοδύτες και αθλητές ελεύθερης κατάδυσης που ήρθαν για το σκοπό αυτό στην Τήνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αυτοδύτες Λίντα Νταφούλη και Νίκο Κόλιο, στους αθλητές ελεύθερης κατάδυσης Μάριο Μαραγκό, Γιώργο Τσεκούρα, Αθηνά Κουτσοκώστα (μαζί με την 10χρονη κόρη της, την μικρότερη της παρέας) και στους δύτες Δημήτρη Σγουρό και Μιχάλη Παλαμάρη, στην εταιρία Intermed που φρόντισε να μας ενισχύσει με αντιηλιακά και καπέλα για την προστασία μας, στο Α.Τ. Τήνου και στο Λιμενικό Σώμα του νησιού.

Η «πράσινη» αυτή δράση, εντάσσεται στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι είχαν ήδη παρακολουθήσει το σεμινάριο για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος από την ομάδα της All For Blue στα γραφεία της εταιρίας.

Συνολικά βγήκαν πάνω από 200κιλά σκουπίδια η συλλογή των οποίων γίνεται μόνο με επαναχρησιμοποιήσιμα σακιά, μεταξύ άλλως βγήκαν αρκετά πλαστικά, ρούχα, ένας σωλήνας 7μέτρων, μια σαμπρέλα ποδηλάτου, σωλήνες αποχέτευσης κλπ.

Και ευχαριστούμε τον Ακη Βίνγκας για τις φωτογραφίες

Share this post

Share this post